SEO optimizacija

Search Engine Optimization. Kako samo ime da naslutiti, ovdje se radi o optimizaciji web stranice za pretraživače. Budući je danas ostao jedini div među search engineima, u potpunosti ćemo se posvetiti Googleu.

SEO optimizacija se obavlja na sljedeći način:

Onsite SEO optimizacija – ovo je vrsta SEO optimizacije koja se ugrađuje direktno u kod, odnosno motor web stranice. Postoje određena pravila po kojima se gradi kvalitetan SEO, određeni tagovi bez kojih kvalitetan web nije kvalitetan, no međutim, specifične detalje ću zadržati za sebe. Prilikom gradnje nove web stranice navedeno je sveto pismo i web se gradi po tome. No, također, ukoliko već imate izrađenu web stranicu kojoj bi valjalo unaprijediti SEO, i to je moguće u okrilju Invictus Dizajna.

Offsite optimizacija – internet je mjesto koje povezuje cijeli svijet. Isto načelo možemo primjeniti i na svijet web stranica. Što više stranica relevantnim sadržajem i kvalitetnim backlinkovima vodi na vašu stranicu, rezultati će biti bolji. U offsite optimizaciju ubrajamo i prisutnost na društvenim mrežama.

Copywriting – odnosi se na kvalitetan sadržaj koji se nalazi na vašoj web stranici. Uz tekst, radi se i o pisanju kvalitetnog onsite SEO sadržaja, sadržaja za društvene mreže, prijevodima na engleski i obrnuto ako je to potrebno…