Invictus Dizajn

Freelance WebSuperman

Vinković… Željko Vinković

Ovo je dio web stranice u kojem ćete saznati par stvari o meni. Dakle, web dizajnom se bavim na freelance bazi. Zašto? Pa jer je to baš cool i jer sam sretno zaposlen kao operater centralnog dojavnog sustava u jednoj awesome firmi. Nemam veliku količinu klijenata jer sve što radim temeljim na kvaliteti, a ne kvantiteti. Jedan sam od rijetkih koji su se odlučili na njegovanje dugoročne suradnje i povjerenja. 

Projekti koji su dio mog repertoara uključuju sve od najjednostavnihih prezentacijskih rješenja, pa sve do onih kompleksnih.

U potpunosti sam predan poslu i zadacima, kvaliteti koju isporučujem i rokovima uz koje se vežem. Moj PORTFOLIO pokazat će vam neke od mojih realiziranih projekata. Izradom ili redizajnom vaše web stranice sebe i svoju poslovnost prezentirate virtualnom svijetu. Svaki posjetitelj je potencijalan klijent više, a svaka dobra investicija u modernizaciju poslovnosti je potencijalan profit.

The Main Man

Željko Vinković

Dark (web) Lord

Zašto odabrati Invictus Dizajn?

Strast

Svaki projekt prilika je za uspjeh, za žar u oku koji pozitivno izgara sa svakim izrađenim pixelom.

Kreativnost

Za kvalitetnu web stranicu morate razumjeti potrebe klijenta, ali i posjetitelja. Stranica mora ostaviti pozitivan dojam, i tek tada, imati web stranicu ima smisla.

Kvaliteta

Cilj je doprijeti do što više ljudi, biti pozitivno primjećen u poslovnim krugovima. Svoj posao učiniti dostupnim širokom krugu ljudi.

Riječi uklesane u kamenu…

Izuzetno profesionalan, brz i pristupačan. Riješili smo dizajn stranice u kratkom roku te krenuli na realizaciju. Web shop od 1000+ proizvoda je bio gotov prije dogovorenog vremena. Željko također svakodnevno radi na održavanju web shopa te bez ikakvog problema rjesava bilo kakav novi upit ili zahtjev koji imam. Svakako bih preporučio suradnju sa Željkom.

Testimonial Item

Andrija Drabić - MT Konzalting

Prošla je godina poslovne suradnje sa Željkom što potvrđuje da smo iznimno zadovoljni stručnošću i profesionalnošću kojom ispunjava naše želje. Pri tome nas usmjerava i sugerira nam razna rješenja kojima smo u konačnici jako zadovoljni, što pokazuju i rezultati našeg poslovanja.

Testimonial Item

Ivana Palac - Crno Zlato

Sa Željkom surađujemo od ljeta 2020. godine na razvoju, izradi i održavanju web stranice naše tvrtke. Iznimno smo zadovljni poslom i stručnošću koju nam Željko pruža. Izvrsno razumije poslovanje naše tvrtke i u svakodnevnim izazovima predlaže i implementira rješenja koja su optimalna za funkcioniranje naše web stranice, kao i našeg cjelokupnog digitalnog marketinga. Svakako suradnik kojeg bi preporučili našim poslovnim partnerima.

Testimonial Item

WGE-Tech d.o.o. za trgovinu i usluge

Sa Željkom surađujem još od daleke 2013. godine. Pruža smještaj mojoj web stranici, ugrađuje u nju željeni dizajn i osigurava nesmetan rad. Uvijek mogu računati na brzu i personaliziranu uslugu za djelić cijene koju naplaćuju renomiranije tvrtke. Njegova prednost je što je mal poduzetnik koji veliku pozornost posvećuje svakom detalju. Ja sam 100% zadovoljan korisnik i preporučio bih ga svakome.

Testimonial Item

Igor Štajner - Rolo Usluge

Željko izuzetno profesionalno, kreativno i efikasno rješava pitanja vezana za web. Osobno mi je zaista ugodno surađivati s njim, jer stvari rješavamo munjevito. Sve se odvija sa lakoćom i humorom. Divno je imati takvu uslugu i suradnju. Invictus Dizajn je kombinacija brzine, profesionalnosti, znanja i jedne ugodne ljudske komunikacije.

Testimonial Item

Iva Solarević Jeličić - Solar Spirit