Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup
Invictus Dizajn Mockup

Invictus Dizajn službeni web doživio preobrazbu

Dame i gospodo, vjerni pratitelji lika i djela Invictus Dizajna, došao je napokon i taj dan. Dan kada svečano otvaramo redizajnirani, reloadani i revolucionarni novi web.

Vrijedno sam radio pod haubom zadnjih nekoliko tjedana kako bih unaprijedio dosadašnji web. Iako je i on sam bio awesome, osjećao sam da tu nešto fali. Da bi se nešto moglo poboljšati.

I uspio sam. Sadržaj je ovoga puta puno ozbiljniji, slike su profesionalnije, usluge su detaljnije opisane, cjenik je proširen pojedinačnim uslugama. Sve s ciljem kako bi se vaše iskustvo na webu obogatilo i oplemenilo.

Moj logo i favicon su modernizirani i uhvatili su esenciju onoga što Invictus Dizajn predstavlja. Jednostavnost, fluidnost, intuitivnost.

Također, dodao sam i obrazac preko kojeg možete odmah zatražiti ponudu, opisati ono što vam je potrebno kako bi kao uvijek dobili personaliziranu uslugu. To je ono što Invictus Dizajn izdvaja od ostalih.

Kako bi primali najnovije vijesti iz svijeta Invictus Dizajna, u footeru se uvijek možete predbilježiti na moj newsletter. Brzo je i jednostavno.

Tu je i chat modul preko kojeg sa mnom možete komunicirati u svako doba dana. Nalazi se u donjem desnom kutu. Isprobajte ga!

Zamalo sam zaboravio. Također, od danas Invictus Dizajn uz stranicu na Facebooku, ima profile i na Twitteru, Instagramu i Google+. Javite mi se, šaljite slike mojih radova na vašim uređajima, šaljite upite...

Toliko za ovaj put, i ne zaboravite podijeliti ovo sa svojim prijateljima!! :)
Vaš Invictus!