CMS i web shop

cms

Skraćenica CMS odnosi se na Content Management System. Kako mu samo ime daje naslutiti, ovdje govorimo o sustavu za upravljanje sadržajem na vašoj web stranici. Idealan je za sve koji žele u svojim rukama držati uzde cjelokupnog procesa.

Dva su modela izrade CMS sustava prilagođenog vašim potrebama:

Perch

Ovaj mini CMS odličan je za web stranice koje su već izrađene i za super jednostavne projekte. Iako, naravno, može se koristiti i za komplicirana rješenja. Iako je ugradnja jednostavna, ovaj CMS pruža vrhunsko zadovoljstvo korisnika. Najbitnije osobine svakako su izražena intuitivnost, fluidnost i jednostavnost korištenja. Službeni web Invictus Dizajna koristi se ovim CMS-om.

Perch CMS
Perch backend

Wordpress

Kao vodeći open source CMS u svijetu nametnuo se kao prirodan odabir u mojim projektima. Izvorno stvoren kao blog alat, razvio se u iznimno kvalitetan i robustan CMS. Osebujan je zbog svoje modularnosti, za sve što vam je potrebno, već postoji plugin. Ovdje također, postoje dva modela:

Odabir gotove teme - korisnik odabire između tri već izrađene i ponuđene teme ovisno o području vašeg poslovanja. Nakon odabira teme, u nju se ugrađuje vaš vizualni identitet.

Izrada u potpunosti nove teme po postavkama vizualnog identiteta vaše tvrtke.

Na kraju projekta osigurana je edukacija za administratore web stranice u obliku video tutoriala.

WordPress osnovna tema
WordPress korisničko sučelje

web shop

S razvojem tehnologije više nemate potrebu i obvezu prodavati svoje proizvode posrednicima između vas i krajnjih kupaca. Ako ste vlasnik male tvrtke ili opg-a, onda je izrada web dućana korak u pravom smjeru za vas. Web dućan je sustav koji vam omogućuje prodaju vaših proizvoda bez potrebe skladištenja robe, bez potrebe prodajnog prostora, bez potrebe za prodajnim osobljem. Svoj web dućan doslovno možete voditi iz naslonjača.

Pri izradi web dućana, Invictus Dizajn odlučio se za genijalan open source sustav OpenCart. Odlikuju ga:

  • jednostavan, moderan i prilagodljiv dizajn
  • višejezičnost
  • modularnost
  • upotreba više valuta
  • mogućnost naplate karticama
  • integracija domaćih payment gatewaya poput HT PayWay, WSPay, CorvusPay
OpenCart osnovna tema
OpenCart korisničko sučelje

Nakon uspješne izrade web dućana, dobit ćete opsežan video tutorial koji će vam pokazati sve što trebate znati kako bi vodili uspješan web dućan.

Podignimo Vaš posao na višu razinu!!

Zatražite ponudu